Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

I. Gödőllői Yo-Yo Bajnokság A verseny szüneteiben folyamatos yoyo oktatás, és workshoppok.

@ 2012. május. 26. 12:00

  Infó
  

A mára már oly nagy népszerűségnek örvendő yo-yo végre Gödöllőre is megérkezett!
Sokunk által szeretett TrafoClub lesz házigazdája május 26-án, az I. Gödöllői Yo-Yo Bajnokságnak.

Ennek a sportágnak, még mindig van hova terjeszkednie annak ellenére, hogy évről-évre egyre nagyobb létszámú rajongótábort tudhat magáénak. Így jutottak el 2011 szeptemberében a Gödöllői Belvárosi Napokra, ahol fellépésükkel rendkívül nagy sikert arattak a nézők sorai közt. Ennek következtében a Sleeper.hu, Magyarország yo-yos közösségi oldala megszervezte, és remélhetőleg hagyománnyá alakítja ezt a versenyt köreinkben is.

A helyszínen az odalátogatóknak többféle szórakozási lehetőségük is akad. Az egybegyűltek között fellelhető lesz Budai Dániel, Grőger Nándor és Molnár Dávid európabajnokok, akik a lelkes érdeklődőknek bemutatják, hogyan sajátíthatják el az alapokat, illetve tanácsokkal látják el mindazokat, akik szívesen belekezdenének a yo-yozásba. Aki így határozna, ő sem fog magára maradni döntésével, ugyanis Gödöllő már rendelkezik két ígéretes, szponzorált játékossal: Káda Péter, és Virág Bencével.

Magának a versenynek több fázisa is van. A jelentkezők 3 féle kategóriában mérhetik össze tudásukat: kezdő, haladó és profi. Minden egyes versenyző egy saját maga által összeállított koreográfiával lép fel, melyet a kategóriáktól függően, rövidebb-hosszabb terjedelmű zenére adnak elő. A zsűri az előadások közben pontoz a látottak alapján. Nem csak a technikai tudás, hanem az előadásmód is beleszámít a végeredménybe.

Ha kedvet kaptál, hogy te is részese legyél a magyar yo-yos társaságnak, vagy csak elképesztő trükköket és műsorszámokkal szeretnéd kikapcsolni magad két vizsga között, gyere el te is a TrafoClubba május 26-án és hagyd hogy elképesszenek tudásukkal leendő és már meglévő bajnokaink!

A verseny fő támogatója a Jojobolt.hu.

Bővebb információt a rendezvényről, az esemény hivatalos és facebook oldalán találtok:
http://godollo.myyb.eu/



  A belépés díjtalan!