Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

To Hive 01! SALCHI PAPAS + KONTROLALTER + NO MORE GRAVITY + FETISH

@ 2012. szeptember. 21. 20:00

  Infó
  

Rólunk

"To Hive" zenei és képzőművészeti barangolás Gödöllőn.
Leírás
A "To Hive" egy olyan zenei és képzőművészeti kezdeményezés, amely alternatív kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt a gödöllőieknek és környékbelieknek. A "To Hive" jelentése tartalmazza a közösségben élést,gondolkodást. A méhészet területén pedig a méhek berajzását jelenti a kaptárba, mely folyamat a méz "előállításának" kezdete. Ezeknek a jelzőknek a 
jegyében alkottuk meg a "To Hive"
 filozófiáját, mely röviden összefoglalva: közösségben működve alkotunk kulturális értéket. Székesfehérváron barátaink szervezésében, már működik a "No Wave" néven futó rendezvénysorozat, melyet iránymutatónak tekintünk, s köszönjük az ő segítségüket is!
Célunk, hogy havonta jelentkező rendezvényeinken helyi kötődésű zenekarok és kiállítóművészek mutatkozzanak be és szélesebb körű ismertséget szerezzenek.
Fontos számunkra, hogy rendezvényeinken, melyek kiállítással kezdődnek és koncertekkel folytatódnak minden korosztály jól érezze magát, és jobban megismerje a köztünk élő és alkotó művészek munkáit.
Rendezvényeinket a Trafo Club fogadta be, itt is megköszönnénk, hogy ilyen módon segítik kezdeményezésünket. Rendezvényeinkről készült riportok,hang-és koncertfelvételek itt és youtube csatornánkon lesznek megtekinthetőek.
Folyamatosan várjuk zenekarok és képzőművészek jelentkezését, akik kiállnának a "nagyérdemű" elé! (:

E-mail: tohive00@gmail.com
Kiállítók: André Gábor, Jankovics Máté, Tai Sophie, Kongsaysak Réka, Bangó Alexandra
Belépő: 400 HUF


  Három ital!