Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Margaret Island koncert, vendég: Apey

@ 2016. november. 04. 20:00

  Infó
  

Jegyek elővételben: 1500Ft
Helyszínen: 1900Ft

A jegyek elővételben hétfőtől megvásárolhatóak a Kódex internet kávézó és jegyirodaban (Gödöllő, Petőfi tér 14.) vagy online: https://tixa.hu/margaretisland_godollo

Vendég: Apey

Bakancslista Turné

Új korszak kezdődik a zenekar életében, új lemezen dolgozunk, a címe Bakancslista lesz. Rengeteg olyan dolog történt velünk az utóbbi időben, amiről kiskorunk óta álmodoztunk, így kihúzhattuk a saját listánkról. Ezeket az élményeket próbáljuk dalba önteni, feldolgozni. A decemberi lemezmegjelenés előtt bejárjuk az országot és a gödöllői Trafo Clubba is hozunk 1-2 új dalt.
--------------------------------

Margaret Island

Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.
A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint által alapított zenekar az egyik legsikeresebb jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajókat ábrázoló fotókat a rajongók a zenekar Facebook-oldalára vagy hányan zengték velük az Eső refrénjét a fesztiválokon.

Facebook: https://www.facebook.com/margaretisland
Instagram: https://www.instagram.com/margaretislandofficial/
Youtube: https://www.youtube.com/user/margaretisland

--------------------------------

Áron András 'Apey'

Az Apey & The Pea frontember-énekes-gitárosa zenekarának erőteljes stonerje helyett szólóprojektjében inkább a költőiségre és a közvetlenségre épít.
Akusztikus koncertjein a lágyabb dallamok dominálnak, a kifejező szövegek mellett minden egyes dalnak saját története van.
Apey májusban mutatta be új lemezét, a Foxes-t, mely elmondása szerint élete mestermunkája, és minden lehetséges módon próbára tette őt, de igazán megérte a sok munkát és fáradozást.

Facebook: https://www.facebook.com/apeymusic
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3j7qhxPD8UY
https://www.youtube.com/watch?v=PiwtVtgETwE

A koncert létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh Tamás Program támogatta!
www.nka.hu , www.csehtamasprogram.hu

https://www.facebook.com/events/1814396575498590/