« vissza

Lightning Underground presents

@ 2017. október. 07. 22:00

  Infó
  

Sziasztok!

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy néhány sorban leírjam nektek mi is az a LIGTHNING UNDERGROUND! Nem is olyan rég, egy néhány fős kis csapat megálmodott egy bulit... , majd gondoltak egy merészet és belefogtak a megvalósításba, hogy az álom életre keljen! A Lightning Undeground buli először kerül megrendezésre, melynek első körben a gödöllői Trafo Club ad helyet! Szerencsésnek gondolhatjuk magunkat, hiszen már az első megrendezett bulin nem kisebb név fog szerepelni, mint a hazai underground techno egyik jeles képviselője #Belocca, aki nem csak hazai de külföldi rendezvények közkedvelt főszereplője! Belocca-n kívül még 4 jeles lemezlovas Roland Magai, Castello, Apok és Ben Marcato is lemezlejátszók mögé áll és pakolják nektek a legfeszesebb dalokat. A Lightning Underground első alkalommal kerül megrendezére, melyre hatalmas szerettel vár minden kedves érdeklődőt! Amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket, az egyszeri rendezvényből akár egy kisebb/nagyobb sorozat is létre jöhet, hogy időről-időre össze hozza a zene szerelmeseit, hogy önfeledten, kultúrált és biztonságos környezetben bulizhassunk! Gyeretek el október 7.-én, legyetek részesei ti is ennek az új megmozdulásnak, érezzétek jól magatokat! Reméljük nagyon szép és emlékezetes pillanatokat tudunk nektek okozni. Üdvözlettel: Lightning Underground csapata és a lemezlovasok!

A csapat igazi különlegességgel készül nektek, hogy nem sokkal az iskolakezdés után ki tudjátok tombolni magatokat egy valódi underground bulin????

Az est folyamán 5, azaz 5?? DJ keveri a talp alá valót és ahogy a fellépők váltják egymást, úgy szaporodnak az ütemek??

Line up:

APOK
22:00-23:30

BEN MARCATO
23:30-01:00

BELOCCA
01:00-02:30

ROLAND MAGAI
02:30-04:00

CASTELLO
04:00-05:30

Az utolsó fél órára különlegességgel készültünk nektek?? 2 DJ fog egy felejthetetlen b2b-t játszani nektek??

ROLAND MAGAI b2b CASTELLO
05:30-06:00

Gyere és legyél te is részese egy varázslatos utazásnak a Deep Techno lágy és kellemes vonalától egészen a Techno masszív és pörgős világáig!!
------------------------------------------------

Jegyek:
-??Sima: 1000 Ft/fő egész este
-VIP: 2500 Ft/fő 3 db

Az esemény megosztói között 3 db VIP és 2 db ??Sima belépőt sorsolunk ki!!! A sorsolás részleteivel hamarosan jelentkezünk...

Szervezők:
Maksa Csaba
Ben Marcato
Gábor Béla
Pecze Péter
Ambrus Adrián

https://www.facebook.com/events/680613835470712/