Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Pixa Hajadismijen AfteresParty

@ 2018. február. 17. 22:00

  Infó
  

PPixa - DJ - producer - MC - bulibáró - egyszemélyes vándorcirkusz
fényképezkedéssel, autógrammosztással közkívánatra a TrafoClub-ba látogat és ha már itt van akkor beáll a lejátszók mögé,
ebben segítségére lesz
a VIRUS!

Rapben, popban, dance-ben, metál-elektróban és rockban is kipróbálta magát az eddigi több mint 10 éves dalszerző/produceri pályafutása alatt.

A Mizu szülőatyja, évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, és együtt dolgozott a magyar rapszcéna nagyjából összes kiemelkedő produkciójával a Punnany Massiftól kezdve a Hősökön át a BarbárFivérekig. Magyar előadók közül legutóbb a Wellhello Apuveddmeg, Halott Pénz Valami van a levegőben és a Soerii&Poolek Vaddisznó című dalához készített remixet, és megnyerte a Steve Aoki által alapított Dim Mak Records-nál meghirdetett Uberjak’d nemzetközi remixversenyt.

MC-ként fellépett a Nobody Moves-zal Európa több országában és Ázsiában, produceri munkákra hívták már Kanadába és az USA-ba, mostanában pedig olyan kiadók szerződtetik, mint a Sony Music Entertainment, a Universal Music Group vagy az Interscope Records.

Ja, és forgatott egy klipet Snoop Dogg-gal, aztán megcsinálta a 2015-ös nyár gigaslágerét, a Bulibárót Kis Grófo közreműködésével, ami felrobbantotta az internetet. És ez még csak a sztori eleje…

Belépő: 23h-ig 1000Ft majd 1500Ft.

https://www.youtube.com/user/pixastudio
http://www.pixamusic.com/

 

TrafoClub Gödöllő fényképe.


 

https://www.facebook.com/events/541254756237957/