« vissza

Trashdisco - Dj Gyóntatófülke - Dj Ebédpénz - Corner

@ 2018. szeptember. 22. 22:00

  Infó
  

Drága Tesák! Rettentes idegrendszer bénítós mixekkel érkezik az aranycsapat, Dj Gyóntatófülke, Dj Ebédpénz majd a végén Corner bassza szét a házat! Lesz még ájulás és flesselés Kasszás Erzsi megborítással, Csendes- óceán felhangosítása Dikaprióval, vodka evangélium lafikobrával és árokban hempergéssel, pszichedelikus kirándulás a Názáretivel piros Vectrában, fullkicsekk kóceráj zörgetés, oda-vissza kazánajtó csapkodással! Na meg persze a zúzás koponyarepesztésig! A végjátékban összedöntjük a helyet.


NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
Az első 15 résztvevő azonnali nyereményként GARANTÁLT ajándék belépőt kap! Nincs sorsolás, rögtön a tiéd! A játékban való részvétel:
1.-Hívd meg legalább 400 ismerősödet az eseménybe és a kész behívásról készített fényképet postold be az eseménybe! Jelöld meg legalább 5 ismerősödet a postban, de minél többet jelölsz meg, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményért.
2.-Oszd meg az eseményt az oldaladon, tedd nyilvánossá a megosztást, hogy mi is lássuk és jelöld meg a megosztásban legalább 5 barátodat, akivel szívesen buliznál.
....és máris Tiéd lehet a nyeremény belépő egyike!.

TrafoClub Gödöllő fényképe.

https://www.facebook.com/events/505603429893396/