« vissza

Brains

@ 2019. november. 15. 19:00

  Infó
  

19:00 Kapunyitás
20:00 Yesyes
21:30 BRAINS

Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara egy mozgalmas fesztiválszezon után 2019 őszén körbejárja Magyarország klubjait!

A Brains már most egy kifejezetten sikeres évet tud maga mögött: három Budapest Parkos koncerttel és egy intenzív fesztiválszezonnal zárta a nyarat, és fokozott lelkesedéssel néz az őszi koncertek elé. "Szeretjük a fesztiválokat, a pörgést, az adrenalint, de az évünk sosem teljes a klubkoncertek nélkül. Kifejezetten jó kapcsolatunk van a vidéki nagyvárosok helyszíneivel és közönségével, sokszor úgy érezzük, hogy hazajövünk ilyenkor" - mondta MC Columbo a vidéki turnéval kapcsolatban.

A zenekar 2019 őszétől 2020 tavaszáig számos nagyobb vidéki városban is fellép majd: többek között Sopron, Pécs, Gödöllő, Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen és Eger számíthat a Brains-őrületre.

A koncertek kuriózuma az lesz, hogy az ütős repertoárjukat jó pár új dallal is felturbózzák, emellett a zenekar egyedi színpadi látványt és sok más meglepetést is felvonultat az említett helyszíneken, így biztos, hogy senki nem fogja tudni egy helyben állva végignézni a bulikat!

https://www.facebook.com/events/2449530055136302/

HANGFOGLALÓ KÖNNYŰZENE TÁMOGATÓ PROGRAM - NEMZETI KUTURÁLIS ALAP TÁMOGATÁSÁVAL!
WWW.HANGFOGLALO.HU, WWW.NKA.HU