Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Elefánt koncert, vendég egy5egy

@ 2024. április. 26. 19:00

  Infó
  

Hello Gödöllő!
Hamarosan indul a tavaszi turnénk, melynek részeként április 26-án pénteken érkezünk hozzátok az egy5egy társaságában. A kedvezményes jegyek már elérhetőek, kattintsatok nehogy lemaradjatok!

Kapunyitás 19:00h
egy5egy koncert: 20:00h
Elefánt koncert: 21.00h

Jegyek itt:
https://tixa.hu/E_240426_TrafoGDL

ELEFÁNT
A tavaly a Budapest Parkban és a vidéki klubokban is telt ház előtt színpadra álló ELEFÁNT egyedisége abban rejlik, hogy nem csak egymással, de az egész univerzum legjobb közönségével együtt is egy közösséget alkotnak.

A többszörös arany- és platinalemezes csapat dalait az teszi különlegessé, hogy minden megtalálható bennük, mi szem-szájnak ingere: vidámság, szomorúság, középszar közérzet - az érzelmek és a zenei műfajok széles skáláját járják körbe, és gyúrják úgy össze, mintha az a világegyetem legtermészetesebb dolga lenne. Lassúzva pogózni vagy pogózva lassúzni is lehet a koncertjeiken.

Az Elefánt az utóbbi években a magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen szereplőjévé vált, de persze ki akarná kerülgetni őket?! Ráadásul most több vidéki nagyvárosban is “házhoz” jönnek, és csinos rakétájukkal érkeznek!

EGY5EGY
Az egy5egy célja a lélek darabokra szedése, leporolása, majd újra összerakása. A dalszövegek táncot járnak a hangszerekkel, így teremtve minden dalban egy önálló, sajátos világot. 2022 októberében jelent meg első, 'Szépek voltak egyszer' című nagylemezük, melyet a ZAJZAJZAJ stúdióban vettek fel Pécsett, Egyedi Péter produceri zsenialitásával fűszerezve. 2023-ban kiadták 'Utómunkák' című kislemezüket, illetve 'Egyedül bárkik' koncertlemezüket. 2024-ben érkezik a második nagylemezük, amin Dióssy Ákossal dolgoznak, ennek előfutára a januárban megjelent Körkörös: https://youtu.be/guwOLCdkJjY