Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Barackca 15. születésnapi koncert vendég Semmi Komoly, Don

@ 2008. október. 24. 20:00

  Infó
  A 15. Születésnapi Punk Party közeleg. Most biztosra vált a fellépő zenekarok kiléte. Afféle nosztalgiázós koncert estre számíthattok, mind a helyszínben illetve a vendég zenekarok tekintetében. Ezt a 3 csapatot már nagyon régen láthattátok együtt klubkoncerten.
Este 22:00-kor a Semmi Komoly fogja nyitni az estét. Már ők is 11 éve tapossák a kompromisszum mentes, dallamos-punk-hc világát. A kezdeti egyszerű punk dalok mint "A mai fiatalok", vagy a "Gördeszka", illetve "Hősi Halál" alapjuk óta, hosszú út vezetett a jóval kidolgozottabb és profibb dalokig mint, "Denial" majd a mostani összetett hangzást és a szöveg nevükkel abszolút ellentétben áll már a "Decadence"-nél. Szerencsésnek mondhatja magát az, aki végig láthatta a fejlődésüket és ezen az estén élvezheti minden arcát a csapatnak. Őket 23:00-kor a Hatóságilag Tilos fogja követni. Gondolom sokan tisztában vannak vele, hogy egykoron mi és a HT szinte elválaszthatatlonok voltunk. Nagyon sok emlékek és őrült esték maradtak meg bennünk ezekből az évekből. Náluk is főleg a fejlődés és tudás vágy határozta meg az elmúlt 12 évet. "A Mi történt az éjjel" -től igen nagy fejlődés és hosszú út volt, amin végig ment a zenekar egésszen a "Híd"-ig. Méltóan követik magyarországról a példaképeiket és a könnyedebb dallamos-feszes-punk zenéhez nem csak érzelmektől dúskáló, hanem az igen elgondolkodtató dalokkal énekeltették meg az országban mindenhol a közönséget. Ki ne emlékezzne a "Jövőre", "Anarchia" vagy a "Fel a fejjel" nótákra az első lemezről, ha tovább nézzük "Folytatás", "Kapitalizmus" és a "Láncok nélkül", de a "Vérző világ" hallatán is mindenki összerezzen. Majd a zene csak egyre jobban érett a "Filmek" albumra és a legutóbb elkészült "Híd" lemezre a jól megfogalmazott szövegek mellett. Végül 24:00-kor szinpadra áll a már 15 éves Barackca. Ez idő alatt sok punk generációt láttunk koncertekre járni és sajnos kikopni is. Sajnos a közönség megoszlott, amikor a dalok komolyabb hangvitelüek lettek, de mi is felnőttünk és érettebben gondolkozunk. Szerencsére a fiatalabb srácok és lányok között is látjuk, hogy megérinti őket is a mondani valónkon. Azért most sem kell majd csalódni, mert szokás szerint hosszúra nyújtjuk a koncertet és elhangzanak majd az igazán régi és fesztelen bulizásra hívógató dallamok is, de az ünneplés hevében sem feletkezünk meg olyan fontos dolgokról beszélni, amelyek befolyásolják az ember életét!
A hagyomány most sem szakad meg és ismét a zenekar ad ajándékot a közönségének, mely erre a nagy alkalomra készített Barackca póló lesz. Melyet a következőkben fogom leírni, hogyan lehet rajtad már a koncert napján.
Először írj egy e-mailt ide: naconcert@freemail.hu vagy hívd fel a következő telefonszámot: 06-30-203-45-63 a jegyelővételi szándékodról.
Ezután megkapsz egy számlaszámot amire befizeted a belépőjegy árát: 1500 Ft és a megjegyzésbe írd bele neved címed a póló méretedet (S, M, L, XL, XXL) illetve ha több jegyet veszel akkor a többiek nevét és a póló méretüket. Ezek után, jól őrizd meg az befizetés bizonylatát, mert ezt oda kell adnod a pénztárnál és ennek ellenében névre szóló jegyet fogsz kapni + a méretedre készített pólót. Annak aki nem veszi meg elővételben a jegyét, a helyszínen kell leadni a nevét, címét és a póló méretet, mert majd 1-2 héttel később veheti át Budapesten személyesen az ajándék pólót. Később feltüntetjük a weboldalainkon, hogy melyik boltokban helyeken teheti meg. Kérünk mindenkit, amellett, hogy érezze jól magát, egyúttal vigyázzon mások éppségére, értékeire és a Trafó klubra is mely otthont ad ismét egy nagy napnak az életünkben. Tehát mégegyszer:

2008. október 24.
15. Születésnapi Punk Party24:00- ??? Barackca (az ünnepelt)
23:00-24:00 Hatóságilag Tilos (régi turné társ)
22:00-23:00 Semmi Komoly (régi jóbarátok)belépő 1500 Ft (elővételi póló helyszíni átvételéhez névre szóló jeggyel esetén is)
helyszín: Gödöllő Trafó Klub (gödöllöi hév Palotakert megálló)
elővételi jegyekért október 20-án lehet utoljára befizetni!
üdv

Barackca zenekar.

http://www.barackca.hu
http://www.myspace.com/barackca