Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

WAYKO vs. KOZMIX DEEJAY házigazda: Andrew G

@ 2011. március. 26. 22:00

  Infó
  

WAYKO vs. KOZMIX DEEJAY

A szórakoztatás új szintje, kompromisszumok nélkül!

A DJ fogalmának 2.0 verziója az az egyedi koncepció, mely kompromisszum nélkül emeli új szintre a szórakoztatást. Több ezer fellépés és koncert után, több százezer eladott hanghordozóval büszkélkedve, ma már klasszikusnak számító gigaslágerek szerzőjeként Lányi Lala kategóriát teremtett az első valódi énekes-DJ produkciójával is. Külföldi és hazai bombaslágerek mai köntösbe bújtatott verzióit élő énekkel előadva kavarta fel az elmúlt időszak klubzenei állóvizét. 

Wayko nevét sem kell bemutatni senkinek, hiszen aki az elmúlt 20 évben akár csak egy pillanatra is kapcsolatba került a lemezlovas szcénával, biztosan számtalanszor futott össze a nevével vagy egy sikeres produkciójával. A 2010-es év DJ-je jelölés mellett a legemlékezetesebb hír a "Cancion Del Mariachi" elsöprő sikere volt, mely országhatárt is átlépve járta be Európa táncparkettjeit. Szép ívet befutott karrierjének kezdete a legendás Highlander rezidenciájából indult és ma már bárhol megtalálható hazai és külföldi klubokban is. 

A két történet találkozása pedig a sok éve tartó barátságból és az egymás iránti szakmai tiszteletből fakadt, ami oda vezetett, hogy Lala és Wayko 2010-ben jó pár közös bulit adott, "2 DJ + live act" kísérleti jelleggel. A bulik sikere reklám nélkül, egyszerű szájhagyomány útján terjedt, ami egyre több közös fellépést eredményezett. Bár sehol nem volt még szó arról, hogy a srácok hivatalosan is "megalakulnak", az igény egyértelművé tette, hogy a produkció egy olyan űrt tölt be a bulik területén, amely az elmúlt néhány év egyhangú zenei palettájának kimagasló színfoltjává teszi azt. Kompromisszum nélkül keveredik az igazi sláger és bulizene, a mai modern elvárásokkal és klubhimnuszokkal. Igen! Újra eljött az üvöltve éneklő közönség és az önfeledt bulihangulat ideje. A Wayko vs. Kozmix Deejay formáció 2011-től hivatalosan is belindult... 



  (Belépő 22h-ig 0Ft, 23h-ig 800Ft, 24h-ig 1000Ft, 01h-ig 1300Ft!)